Spring naar inhoud

Coaching

Als individuele begeleiding wenselijk of nodig is, kan ik je begeleiden middels coaching. In een aantal coachsessies help ik je met jouw specifieke vragen.

Verwacht bij mij niet onderuit te kunnen zitten en voor je uit te kunnen praten! Als provocatief coach doe ik meer dan alleen luisteren en vragen stellen. Ik prikkel je, daag je uit, en confronteer je met veel humor met je eigen gedrag en houding (en die van anderen). Verfrissend, verwarrend soms, en vooral ook met veel plezier.  Ik zorg dat jij aan de slag gaat, om je eigen oplossingen te ontdekken.

Op die manier bespreken we lastige en uitdagende situaties en wat je kunt doen om daarin handig(er) op te treden. Dat kan een reorganisatie zijn, een team dat niet gemotiveerd is, of bepaald gedrag van jezelf waarvan je vindt dat dat anders zou moeten. Alles wat met jou als leidinggevende aan de orde is, kan aan de orde komen.

Door deze aanpak ontdekken we jouw gedrag, houding en overtuigingen, en ontdek je oplossingen die bij jou passen en waarmee je meteen aan de slag kunt.

Waar het nodig is, grijp ik terug naar de traditionele manier van coachen. En soms wijs ik je op wat modellen die je kunnen helpen, zoals de Roos van Leary of verschillende onderhandelingsstijlen.