Spring naar inhoud

Facilitator

Jouw bijeenkomsten, of die nu online of op locatie zijn, kunnen je soms kopzorgen geven. Hoe zorg je ervoor dat iedereen zich laat horen? Hoe zorg je ervoor dat gesprekken niet verzanden in eindeloze discussies waarin alleen standpunten uitgewisseld worden? En hoe komt iedereen daarna ook daadwerkelijk tot actie?

Door te kiezen voor externe professionele facilitering haal je het meeste uit je bijeenkomsten. Of dat nu is middels het begeleiden van het gespreksproces, het inzetten van alternatieve werkvormen, ofwel een spelvorm, je bijeenkomst resulteert door onze professionele facilitering in een actieve en betekenisvolle gebeurtenis.

Online en op locatie zijn er vele mogelijkheden, van het begeleiden van bijeenkomsten met diverse belangen, tot het interactief maken van online netwerkactiviteiten, waarbij de deelnemers in de actie gaan om hun informatie te halen. 

Voor het faciliteren van online bijeenkomsten en bijeenkomsten op locatie werk ik samen met een team van professionals met ieder hun eigen specialisatie in Online leren, Appreciative Inquiry, Liberating Structures en Theater en Gamification kunnen wij u een brede keus aan ondersteuning bieden. Uiteraard regelen wij ook de technische facilitering.