Spring naar inhoud

Training

Leidinggeven vergt veel vaardigheden. Zeker als je doorgegroeid bent vanuit een specialistische of inhoudelijke functie, kan de omschakeling groot zijn. Met training kun je je leidinggevende vaardigheden (verder) ontwikkelen. Onderwerpen waarin ik train zijn niet alleen de algemene vaardigheden, zoals weerstand herkennen en erkennen, vertellen dat je niet tevreden bent over iemand, of aanspreken op grensoverschrijdend gedrag.

Het herkennen van je invloed, wie jij bent als leidinggevende, de waarde van complimenten en écht in contact komen met je medewerkers zijn onderwerpen die je ook bij mij kunt leren. Hoe haal je het beste uit je team én uit jezelf? Wat is jouw kracht? Wat zijn jouw drijfveren? Werken mét je team, in plaats van voor ze werken. Ik geef trainingen die uitgaan van verantwoordelijkheid en vertrouwen nemen en geven. Werken vanuit wie jij bent. Her- en erkennen van kwaliteiten, en die toepassen in de organisatie. Bij jezelf en bij een ander. Speciale aandacht gaat bij mij naar trainingen op het gebied van diversiteit en culturele issues.

De meeste trainingen geef ik als maatwerk, incidenteel geef ik open trainingen. Neem contact met me op als je daarover meer wilt weten.