Spring naar inhoud

Over mij

Na vele jaren in de bedrijfsvoering als leidinggevende reorganisaties en cultuurveranderingen te hebben begeleid, heb ik ervoor gekozen als begeleider van mensen in organisaties in mijn eigen bedrijf mijn kennis en ervaring in te zetten. In mijn werk heb ik ontdekt dat ontwikkeling en groei van mensen voor mij centraal staan om een organisatie te laten floreren.

Mijn focus in een organisatie ligt op het ontwikkelen en versterken van de organisatie door de aandacht voor verbindend en authentiek leiderschap, samenwerken en open communicatie. Transparantie en duidelijkheid, oog voor de kwaliteiten van ieder mens en een flinke dosis humor en warmte kenmerken mijn manier van werken. 

Mijn opleidingsachtergrond is breed. De basis heb ik gelegd in een universitaire studie organisatiekunde en communicatie, en heb deze kennis aangevuld met opleidingen in marketing, financiën, psychologie en begeleidingskunde. Door mijn lopende promotieonderzoek naar de invloed van de verhaallijn in serious gaming op gedrag in organisaties maak ik ook veel gebruik van spel, of dat nu online of op locatie is.

Ik werk graag in kennisintensieve en technische bedrijven met een internationale cultuur. De dynamiek in de universitaire en onderwijswereld is voor mij bekend terrein.

Uitgangspunten in mijn werkwijze zijn Inclusief en Verbindend Leiderschap, Liberating Structures en Lego Serious Play, waarbij spel en humor ten dienste staan van het aangaan van echte verbinding.