Spring naar inhoud

Over mij

Na vele jaren in de bedrijfsvoering als leidinggevende reorganisaties en cultuurveranderingen te hebben begeleid, heb ik ervoor gekozen als ondernemer mijn kennis en ervaring in te zetten. In mijn werk heb ik ontdekt dat ontwikkeling en groei van mensen voor mij centraal staan om een organisatie te laten floreren. Transparantie en duidelijkheid, oog voor de kwaliteiten van ieder mens en een flinke dosis humor kenmerken mijn manier van werken. Mijn focus in een organisatie ligt op het ontwikkelen en versterken van de organisatie door samenwerken en duidelijke communicatie.

Mijn opleidingsachtergrond is breed. De basis heb ik gelegd in een universitaire studie organisatiekunde en communicatie, en heb deze kennis aangevuld met opleidingen in marketing, financiën, psychologie en begeleidingskunde. Die brede achtergrond maakt mij op bedrijfsvoering met name in het middel- en hoger management direct inzetbaar.

Ik werk graag in kennisintensieve en technische bedrijven met een internationale cultuur. Mijn werkervaring in het hoger onderwijs, maakt mij direct inzetbaar in met name universiteiten en HBO-instellingen.

Naast de gebruikelijke bedrijfsvoeringstaken als personeel en financiën heb ik ook verantwoordelijkheid gehad voor marketing & communicatie van faculteiten en instituten, het beheer gehad over diverse chemische en stralingslabs, (mede)verantwoordelijk voor diverse verbouwingen, verhuizingen en renovaties, alsmede cultuurveranderingen en een reorganisatie.

Uitgangspunten in mijn werkwijze zijn Inclusief Leiderschap, Appreciative Inquiry en een coachende leiderschapsstijl als het kan, een gezaghebbende als het moet.